Yrityslainan korko ja kustannukset

Ameronin yrityslainat ovat yrityksen apuna kaikissa rahoitustarpeissa aina yllättävistä taloudellisista tilanteista kasvuun tarvittavaan rahoitukseen. Yrityslainoja löytyy 4 000 eurosta 50 000 euroon erilaisilla maksuajoilla, joten jokainen yritys voi valita itselleen sopivan luoton. Vaikka rahoitukselle olisi todellinen tarve ja takaisinmaksusuunnitelma selvillä, lainan hakeminen saattaa jännittää. Yrityslainan korko kuulostaa pelottavalta, varsinkin jos olet lukenut kauhutarinoita yllättävistä maksuista ja suurista piilokuluista. Tästä syystä Ameron yrityslainoissa ei ole korkoa, vaan yrityksesi maksettavaksi tulee ainoastaan kiinteä toimituspalkkio. Tiedät koko ajan, millaiset yrityslainan kustannukset ovat. Laina on rahoitusta sinun yrityksellesi ja se on tarkoitettu tukemaan liiketoimintaasi, joten sinä määräät, millaisen lainan ja kuinka paljon maksueriä haluat.

Ei vakuuksia

Nopea ja turvallinen yrityslaina

Hae yrityslaina nopeasti turvallisella verkkohakemuksella.

Läpinäkyvä hinnoittelu

Läpinäkyvä hinnoittelu

Yrityslainasta ei peritä korkoa tai muita kuluja.

4000 - 50 000 € heti tilille

4000 - 50 000 €
heti tilille

Rahat tilille saman päivän aikana hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen.

Tiedät yrityslainan kustannukset koko ajan

Moniin yrityslainoihin lisätään korko, joka saattaa usein riippua esimerkiksi lainaa hakevan yrityksen tai itse yrittäjän luottokelpoisuudesta ja takaisinmaksukyvystä. Joidenkin lainojen korot muodostuvat kiinteästä korosta ja ajankohtaisesta euribor-korosta. Tällöin yrityslainan korko saattaa muuttua paljonkin kesken laina-ajan ja yrityslainan kustannukset pomppaavat yllättäen korkeiksi. Siksi Ameronin tarjoamissa yrityslainoissa ei ole korkoa tai epämääräisiä piilokuluja, vaan maksat ainoastaan kiinteän toimituspalkkion. Kerromme sinulle toimituspalkkion suuruuden alusta alkaen, joten sinun ei tarvitse olla huolissaan yrityksellesi tulevista maksuista.

Ameronin yrityslainan kustannukset pysyvät maltillisina ja tiedät koko ajan, kuinka paljon yrityksesi tulee maksamaan takaisin. Kokonaiskustannukset muodostuvat ainoastaan kiinteästä toimituspalkkiosta, joka sisältää kaikki yrityslainan kulut. Kun yrityksesi hakee lainaa, sitoudut maksamaan vain toimituspalkkion, eikä teiltä peritä yrityslainan korkoja, ylimääräisiä kuluja tai muita yllättäviä maksuja. Tiedät rahoituksen hakemisesta laina-ajan päättymiseen saakka, minkä verran yrityksesi maksaa yrityslainan kustannuksia. Lisäksi takaisinmaksu tapahtuu tasaerissä, joten maksun suuruus ei yllätä, vaan maksuerät ovat joka kuukausi tasan saman kokoisia.

Näin haet yrityslainaa läpinäkyvillä kustannuksilla

Ameronin yrityslainaa voi hakea mikä tahansa suomalainen yritys riippumatta sen koosta tai yritysmuodosta. Lainoja myönnetään suomalaisille, luottokelpoisille yrityksille 4 000 – 50 000 euron rahantarpeisiin. Voit hakea yrityslainaa milloin tahansa verkkopalvelussamme. Huolehdi vain siitä, että sinulla on edustamasi yrityksen nimenkirjoitusoikeus. Tunnistaudu verkkopalveluun verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella ja täytä hakemus. Tarvitsemme tärkeimmät tiedot yrityksestäsi sekä tiedon siitä, minkä verran rahoitusta yritys tarvitsee ja millä aikataululla laina halutaan maksaa takaisin. Hakemuksen täyttäminen netissä on nopeaa ja yksinkertaista, eikä sinun tarvitse pyöritellä ylimääräisiä papereita lainan saamiseksi.

Kun olet jättänyt hakemuksen yrityslainaa varten, saat virallisen lainapäätöksen noin tunnin sisällä. Päätös on positiivinen, mikäli yrityksen luottotiedot ja hakemus ovat kunnossa. Positiivisen päätöksen jälkeen rahat ovat yrityksen tilillä käytettävissä vielä saman päivän aikana. Luoton hakeminen ja rahoituksen saaminen on nopeaa ja olet koko ajan perillä kaikista yrityslainan kustannuksista. Maksat luoton ja kiinteän toimituspalkkion tasaerissä, eikä summaan lisätä enää yrityslainan korkoa tai muita lisäkustannuksia.