Yrityslainaa heti – kauanko prosessi kestää?

Yrityslainojen vaihtoehtoja pohdittaessa lainaprosessin kesto on yksi tärkeimmistä kriteereistä. Yrityksen taloudellinen tilanne saattaa muuttua äkillisesti esimerkiksi kaluston rikkoutuessa, vahinkoja korvattaessa tai työntekijöiden sairastellessa. Kun rahoitustarve tulee yllättäen, rahaa tarvitaan nopeasti. Yritys voi tarvita yrityslainaa nopeasti myös kasvun kannalta tärkeisiin investointeihin. Investointi voi olla esimerkiksi uusien koneiden tai laitteiden hankinta. Päivitetty laitteisto voi tuoda yritykselle merkittäviä säästöjä, jolloin rahoitusta on parempi saada mahdollisimman nopeasti, jotta toiminta saadaan pian tuottamaan entistä enemmän. Mitä nopeammin ja sujuvammin saat lainan, sitä pikemmin voit taas keskittyä yrityksen pyörittämiseen. Siksi Ameronin luoton hakuprosessi on nopea ja voit hakea verkkopalvelustamme yrityslainaa heti.

Ei vakuuksia

Nopea ja turvallinen yrityslaina

Hae yrityslaina nopeasti turvallisella verkkohakemuksella.

Läpinäkyvä hinnoittelu

Läpinäkyvä hinnoittelu

Yrityslainasta ei peritä korkoa tai muita kuluja.

4000 - 50 000 € heti tilille

4000 - 50 000 €
heti tilille

Rahat tilille saman päivän aikana hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen.

Yrityslainan hakuprosessi on nopea ja yksinkertainen

Kun yrityksesi tarvitsee rahoitusta, sujuva lainanhakuprosessi on tärkeässä asemassa. Tarvitsit rahaa sitten yllättävistä kuluista selviämiseen tai harkittuihin investointeihin, rahoituksen hakemiseen ei kannata käyttää liikaa aikaa. Ameronin yrityslainojen hakuprosessissa on kolme vaihetta. Ensin jätät hakemuksen, seuraavaksi me teemme lainapäätöksen ja lopuksi rahat tulevat yrityksen tilille. Lainan saaminen on yksinkertaista ja sinun tarvitsee yrityksen edustajana huolehtia vain hakemuksen täyttämisestä. Hakemuksen lähettäminen verkossa on sujuvaa ja voit hakea yrityslainaa heti riippumatta päivästä tai kellonajasta.

Kun yrityksesi tarvitsee yrityslainaa nopeasti, hakuprosessin on oltava mahdollisimman sujuva. Onneksi se sujuu Ameronin verkkopalvelussa kätevästi. Saat täytettyä hakemuksen nopeasti – sinun tarvitsee vain tietää perustiedot edustamastasi yrityksestä ja siitä, millainen rahoitustarve teillä on. Kun lähetät hakemuksen, saat siitä noin tunnin sisällä virallisen lainapäätöksen. Rahat ovat yrityksen tilillä vielä saman päivän aikana. Näin saat nopeasti hoidettua tarpeelliset hankinnat tai roikkuvat maksut ja voit taas keskittyä yrityksesi liiketoimintaan ja omiin töihisi.

Näin haet yrityslainaa heti

Ameronin tarjoamaa yrityslainaa voivat hakea suomalaiset, luottokelpoiset yritykset. Lainamme sopivat kaikenlaisiin rahoitustarpeisiin, eikä yrityksesi koolla tai yritysmuodolla ole merkitystä. Voit hakea yrityslainaa heti verkkopalvelussamme, kun sinulla on nimenkirjoitusoikeus edustamallesi yritykselle. Lainan hakemiseen ei tarvita turhia paperitöitä, eikä se vie kauaa arvokasta työaikaasi. Tärkeintä on, että yrityksen luottotiedot ovat kunnossa ja että yritys on rekisteröity Suomessa. Kun jätät hakemuksen Ameronille, saat yrityslainaa nopeasti.

Voit hakea luottoa helposti netissä. Hakemuksen täyttäminen verkossa on hyvä vaihtoehto, kun tarvitset yrityslainaa nopeasti. Tunnistaudu verkkopalveluun mobiilivarmenteella tai omilla verkkopankkitunnuksillasi. Tunnistautumisen jälkeen pääset täyttämään hakemukseen tarpeelliset tiedot yrityksestäsi ja sen rahoitustarpeesta. Osuutesi lainanhakuprosessista on valmis, kun lähetät hakemuksen meille. Sen jälkeen lähetämme sinulle lainapäätöksen noin tunnin sisällä ja saat rahat yrityksen käyttöön jo samana päivänä.