Miten yritysluotto toimii?

Yritysluotto sopii niin investointeihin kuin äkillisiin ja yllättäviin rahoitustarpeisiin. Investoinnit, kuten uudet koneet tai suuremmat toimitilat ovat usein tarpeellisia, jotta yritys voi kasvaa. Tällaisissa tilanteissa yritysluotto on hyvä ratkaisu – se tarjoaa rahoituksen ja yrityksen kasvu takaa sen, että luotto on helppo maksaa takaisin. Tarpeellisten maksujen hoitaminen äkillisesti muuttuneessa taloudellisessa tilanteessa on yhtä lailla tärkeää, jotta liiketoiminta voi jatkua ongelmitta. Yritysluoton avulla kuittaat maksun ja yritystoiminta voi jatkua normaalisti. Luottoa voi maksaa takaisin pikkuhiljaa samalla, kun yrityksen toiminta tasaantuu. Tärkeintä kaikissa rahantarpeissa on se, että luoton saaminen sujuu mahdollisimman nopeasti ja joustavasti.

Ei vakuuksia

Nopea ja turvallinen yrityslaina

Hae yrityslaina nopeasti turvallisella verkkohakemuksella.

Läpinäkyvä hinnoittelu

Läpinäkyvä hinnoittelu

Yrityslainasta ei peritä korkoa tai muita kuluja.

4000 - 50 000 € heti tilille

4000 - 50 000 €
heti tilille

Rahat tilille saman päivän aikana hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen.

Ameron yritysluoton hakeminen on nopeaa ja helppoa

Ameronin tarjoama luotto on tarkoitettu kaikille luottokelpoisille, suomalaisille yrityksille pieniin ja suuriin rahantarpeisiin. Yritysluottoa hakeva yritys voi olla mitä tahansa yritysmuotoa ja minkä tahansa kokoinen. Tärkeintä on, että yrityksen luottotiedot ovat kunnossa ja että yritys on rekisteröity Suomessa.

Yrityksen edustajana voit hakea yritysluottoa helposti verkkopalvelussamme. Tarkista ensin, että sinulla on nimenkirjoitusoikeus edustamallesi yritykselle. Nimenkirjoitusoikeus on yrittäjällä tai henkilöllä, jolle se on erikseen annettu. Tunnistaudu sitten verkkopalveluun henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Tunnistautumisen jälkeen pääset täyttämään hakemuksen. Täytä tarpeelliset tiedot yrityksestäsi ja kerro, minkä verran rahoitusta yritys tarvitsee. Yli 20 000 euron lainoille tarvitset myös luottokelpoisen henkilötakaajan. Hakemus on täytetty nopeasti ja helposti ilman turhia paperitöitä.

Lähetämme sinulle lainapäätöksen yleensä noin tunnin sisällä hakemuksen jättämisestä. Jos yrityksesi luottotiedot ja hakemus ovat kaikin puolin kunnossa, päätös yritysluotosta on positiivinen. Rahat ovat yrityksen tilillä vielä samana päivänä lainapäätöksestä. Yritysluoton hakeminen ja rahoituksen saaminen on nopeaa ja sujuvaa, ja sinä voit keskittyä taas yrityksen toimintaan.

Yritys saa luotolle joustavia takaisinmaksuvaihtoehtoja

Yritysluoton takaisinmaksuaika on puolesta vuodesta kahteen vuoteen. Voit itse valita yrityksellesi ja luoton määrälle sopivimman maksuaikataulun lainaa hakiessasi. Pidemmällä takaisinmaksuajalla maksuerät ovat pienempiä. Lyhyellä kuuden kuukauden takaisinmaksuajalla maksuerä on suurempi, mutta luotto on hoidettu nopeasti alta pois.

Perimme lainasta vain kiinteän toimituspalkkion, joka pitää sisällään kaikki yritysluoton kulut. Luotolle ei muodostu mitään muita kuluja kuin toimituspalkkio, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että yrityksen maksettavaksi tulisi korkoja tai epämääräisiä lainakuluja. Tiedät kaikki luotosta tulevat kulut ja maksuerät alusta alkaen. Takaisinmaksuerien suuruus riippuu laina-ajan pituudesta ja ne erääntyvät joka kuukausi.

Yritysluotto on tasaerälaina riippumatta takaisinmaksuajasta tai lainan määrästä. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen maksuerä on saman suuruinen. Voit itse valita, kuinka pitkällä laina-ajalla yritys hakee luottoa ja kuinka monta takaisinmaksuerää luotolla on. Kuuden kuukauden laina-ajalla maksueriä tulee kuusi, vuoden laina-ajalla kaksitoista, puolentoista vuoden laina-ajalla kahdeksantoista ja kahden vuoden maksuajalla 24 kappaletta. Valittuasi laina-ajan ja luoton suuruuden tiedät tasan, minkä kokoisia maksuerät tulevat olemaan ja kuinka monta niitä on.